СХНТ БЕОГРАДА

Вести

Одржан Светосавски турнир у дворанском хокеју у СЦ -Раковица,. Учесници  млади хокејаши и хокејашице на трави из Бугарске и Србије, узрасних категорија: У 14: 1. Петер Берон 2009   2. НСА- Софија  3. Београд  У12: 1. Петер Берон 2009 2. Београд 3. НСА-Софија У10:1. Петер Берон 2009  2. Јован Ристић -Борча  3. Чукарички (Гаврило Принцип)4. Ђуро Стругар
У8:1. Дринка Павловић  2. БАСКУ купном екипном Победнику из Пловдива- Петер Барон 2009- додељен, најбољи ђачки рад Светог Саве. За наредни турнир, ђачки радови Светог Саве, достављаће се до 25. децембра.2023. Од приспелих радова изабраће се три најбоља.

У организацији савеза хокеја на трави београда, а под покровитељством Градског секретаријата за спор и омладину, у предивној спортској атмосфери и фер плеј игри, одржан 29.октобра, Трофеј Београда у хокеју на трави.
Екипе учеснице Трофеја: Србија (Београд, Суботица) и Бугарска (Пловдив, Софија-национални тимови), 14 тимова.
Победнички пехари: У 18, екипа Петар Барон- Пловдив, У 16 и У 14, национални тмовими Бугарске, У 12, екипа Јован Ристић-Борча, У 10, екипа Дринка Павловић, Традиционално и ове године проглашен:
најбољи играц, стрелац и голман.

У СЦ -Раковица, одржан Светосавски турнир у дворанском хокеју ( први одржан На спортским теренима Аде Циганлије (субота и недеља) 04. и 05. јуна. 2022.године, одржан први Хокеј фестивал (два дана спорта-хокеја на трави, забаве и дружења). По реакцијама како учесника, тако и посетиоца, организатор фестивала СХНТ Београда, се показао одличним организатором и промотером хокеја на трави, и учинио све да такмичари са ове манифестације оду сретни и задовољни. Посебну похвалу организатору исказала Бугарска екипа из Пловдива (Петар Барон).Поред медаља и победничких пехара, проглашени најбољи играчи по екипама, најбољи играч фестивала, као и најбољи голмани по категоријама. У два дана хокеј фестивала учествовало 13 екипа.